Informatii utile

Automatizarile pentru porti SOMMER se instaleaza usor si rapid

Automatizarile pentru porti SOMMER se instaleaza usor si rapid

MCA aduce in Romania solutiile de automatizare SOMMER din Germania, atat pentru portile batante, cat si pentru portile liniare, la cel mai bun raport calitate/pret. Apasand un buton al telecomenzii, poarta se va deschide singura, fara sa fie nevoie sa iesiti din masina.

Pentru informatii complete despre gama de automatizari SOMMER pusa la dispozitie de MCA, consultati Catalogul de automatizari porti SOMMER.

Siguranta inainte de toate

Toate automatizarile SOMMER sunt prevazute cu sisteme de siguranta pentru evitarea oricaror riscuri. Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie si mai ales pentru cei mici. Daca poarta intalneste un obstacol motorul schimba directia instantaneu, pentru evitarea oricarui accident.

Motorul are si functia de autoblocare, fapt care duce la impiedicarea deschiderii fortate a portii din exterior, de catre persoane neautorizate. In plus, in cazul unei pene de curent, motoarele SOMMER se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie ar ramane poarta.

Calitate germana certificata

Solutiile de automatizare SOMMER sunt testate si certificate in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si TUV/GS.

Sistemele SOMMER ofera confortul actionarii de la distanta prin intermediul telecomenzilor

cu transmisie securizata in FM 868,8MHz. O singura unitate de comanda are capacitatea de a controla toate automatizarile SOMMER din casa. Transmisiile telecomenzilor sunt codate pe 66 de biti si folosesc tehnologia “rolling codes”, ceea ce face practic imposibila interceptarea si copierea codului telecomenzii.

Instalare rapida si usoara

Automatizarile SOMMER pot fi instalate usor si rapid, la fel si unitatile de comanda, programarea acestora facandu-se foarte usor.

Kiturile SOMMER Twits 200 si Twist XL pot fi instalate pentru deschiderea portii pe stanga sau pe dreapta.

Aflati din Manualul de instalare automatizare porti Sommer Twist 200 E cum se fac corect masuratorile, cum se fac conexiunile la unitatea centrala de comanda si cum se fac setarile pentru memorarea telecomenzii.