Informatii utile

Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

La cererea clientilor nostri, gasim cele mai potrivite solutii pentru situatiile constructive particulare ale fiecaruia.

Una dintre cereri a fost sa asiguram o eficienta protectie antiefractie pentru doua ferestre, gasind in acelasi timp o solutie estetica si economica.

Echipa MCA a realizat astfel pe comanda speciala un grilaj fix (in gama sa de produse MCA are grilaje metalice rulante, al caror covor de lamele se strange intr-o caseta in partea superioara).

Pentru aceasta comanda speciala de grilaj fix s-au folosit elemente de grilaj standard - covor de tuburi ondulate, montat pe o structura executata din profil de ghidaj folosit la grilajele rulante. Grilajele fixe astfel obtinute au ramas natur - zincate – si s-a rectificat zona de imbinare la colturi a ramei, folosind spray de zinc.

Grilajele de acest tip - fixe - pot fi realizate din covor de tuburi ondulate sau drepte, cu rama ce se poate fixa de tocul ferestrei ce se doreste protejata.

Dimensiunile pot acoperi - in principiu - orice cerere a clientilor, vizavi de ferestrele obisnuite pentru constructii civile.

Click aici pentru a comanda grilaje MCA!