Informatii utile

Usi de garaj speciale

Usi de garaj speciale

Datorita experientei acumulate in cei 17 ani de activitate in domeniul productiei de usi de garaj sectionale, am dobandit expertiza pentru a raspunde celor mai deosebite cereri din partea clientilor nostri. Fabricam usi de garaj personalizate cu modele unicat din inox, special gandite pentru clientii care doresc sa aduca locuintelor proprii sau sediilor de firma un plus de stil si de eleganta.

Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi si triunghiuri in variate combinatii si pana la creatii complexe cu design avangardist. Patternul poate fi ales dintr-un catalog cu modele de baza sau se poate face un design unicat, in functie de preferintele clientului. Forma finala a designului va fi elaborata in colaborare cu un specialist. Fiecare usa astfel realizata este un produs unicat, personalizat conform indicatiilor specifice ale arhitectilor si proiectantilor.

Pentru comenzi scrieti-ne la: office@mcagrup.ro sau sunati la unul din numerele de telefon din sectiunea Contact a site-ului

Galerie foto usi speciale MCA