Informatii utile

Nou! Intinzatorul de lant permite deschiderea din exterior a usilor sectionale cu lant

Intinzatorul de lant - nou accesoriu ce permite deschiderea din exterior a usilor actionate cu lant

Intinzatorul de lant este un nou accesoriu pentru usi sectionale cu reductor cu lant, aducand avantajul de a permite deschiderea usii din exterior, prin intermediul manerului.

Exista situatii in care se instaleaza usi sectionale actionate cu lant (la interior) si prin aceste usi se face si accesul in hala, aceste tipuri de inchidere fiind destinate in general domeniului industrial, sau in cladirea respectiva. Manevrarea usii se poate face de regula de la interior, prin intermediul dispozitivului de lant. Pentru ca usa sa fie actionata de la exterior (prin intermediul manerului), este nevoie ca lantul reductorului sa aiba intinzator, deoarece in caz contrar exista riscul ca lantul sa se blocheze in mecanismele din cutie sau sa se agate in balamale.

In aceste situatii trebuie montat intinzatorul de lant, care mentine lantul intins si astfel usa poate fi manevrata in siguranta de pe ambele parti.

Se recomanda ca toate usile sectionale cu actionare cu reductor cu lant, chiar daca sunt manevrate doar din interior, sa fie echipate cu acest accesoriu - intinzator de lant - deoarece astfel se elimina riscurile legate de blocarea lantului la manevrare.

Instalare

Intinzatorul de lant se instaleaza pe aceeasi parte cu actionarea cu lant si nu necesita un spatiu special pentru instalare.

Comanda

Cereti agentului MCA sa includa in oferta dv. si accesoriul optional intinzator cu lant pentru a va asigura ca puteti manevra usa sectionala cu lant si din exterior.

Accesati Calculatorul de preturi usi de garaj sectionale pentru a va configura produsul dorit