Foto usa de garaj MCA nr. 22

Armonie si echilibru cu usile de garaj sectionale rezidentiale de la MCA

Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori, garajul este parte a casei si are deschiderea spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al imobilului este evident.

Calitatea, diversitatea si eficienta usilor de garaj MCA

Usile de garaj Optima se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari ale tablei. Usile MCA permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj MCA sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

Usile de garaj MCA, construite pentru o viata

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile de garaj MCA Optima sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Incercati sa calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri. Noi garantam 10 ani de functionare impecabila.

Usile de garaj MCA cresc valoarea casei

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumnevoastra si cresc valoarea acesteia. Automatizarea usilor MCA este semnata de Sommer Germania. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei.

Un pas spre o casa inteligenta, usi de garaj MCA automatizate

Automatizarea reprezinta viitorul. In cazul in care va ganditi la o casa inteligenta, MCA are solutia. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.

Foloseste spatiul inteligent cu usile de garaj MCA

Usile de garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia.

Usile de garaj MCA infrumuseteaza fatada casei

Suntem convinsi ca si dumneavoastra va plac lucrurile frumoase, usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. Oricare ar fi cerinta dumneavoastra noi avem solutia. Puteti alege dintr-o gama de peste 40 de panouri standard sau una dintre culorile RAL. Putem sa oferim acest lucru fiindca noi suntem producatori si vrem ca dumneavoastra sa fiti multumit de alegerea facuta.

Izolare optima pe timpul iernii cu toate usile de garaj MCA

Panourile groase de 40mm, garniturile elastice si rezistente la schimbarile de clima, fac din usile MCA o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara. Datorita experientei unor ierni geroase, usile de garaj MCA sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumnevoastra.

Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si prezenta unei game largi de echipari optionale, fac din usile sectionale MCA solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Usile de garaj sectionale rezidentiale MCA se caracterizeaza prin:

  • Izolarea termica a usilor de garaj MCA este realizata prin:
    • panourile sandvici folosite de usile de garaj MCA au grosimea de 40 mm
    • chedere laterale
    • cheder dublu in partea de jos a usii de garaj
  • Confortul, siguranta si securitatea oferita de usile de garaj MCA
    • Actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat
    • Sistem de siguranta la ruperea arcurilor de torsiune ale usilor de garaj sectionale
    • Sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panourile usilor de garaj sectionale
    • Sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie prin blocarea usilor sectionale
    • Sistem de siguranta de tip "safety edge" integrate in usile de garaj sectionale
    • Sistem de siguranta cu celule fotoelectrice pentru usile sectionale rezidentiale MCA
    • Posibilitatea deschiderii de urgenta, a usii de garaj sectionale, in cazul unei pene de curent
    • Garantarea functionarii unui numar de 15 000 / 25 000 de cicluri a usilor de garaj MCA
  • Diversitatea coloristica si accesorizarea usilor de garaj MCA
    • Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri, de usi de garaj, cu diferite culori standard si ambutisari
    • Posibilitatea vitrarii usii de garaj
    • Posibilitatea integrarii unei usi pietonale cu prag subtire in cadrul usii de garaj

Share