Informatii utile

Siguranta maxima cu usile de garaj MCA

Siguranta maxima cu usile de garaj MCA

Cand faceti o achizitie va ganditi la partea estetica a produsului, la pret si poate la un anumit grad de confort pe care il cautati. Ceea ce trebuie insa intotdeauna sa aveti in vedere cand sunteti in cautarea unei usi de garaj este garantia sigurantei pentru a va proteja familia si bunurile.

De ce la MCA gasesti siguranta maxima?

Pentru ca avem o experienta de 15 ani in productia si distributia de usi sectionale, pentru ca avem una din cele mai mari fabrici de usi de garaj din zona Balcanilor, avem un service performant si o echipa de suport tehnic cu o trainica pregatire profesionala.

Sa vedem cateva puncte ale sigurantei de care beneficiati cu usile sectionale MCA:

  • Actionare electrica de la distanta se face prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat.
  • Sistemul de siguranta la ruperea arcurilor de torsiune ale usilor de garaj sectionale va protejeaza in cazurile rare cand un arc ar putea ceda.
  • Sistemul de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panourile usilor de garaj sectionale va tine departe de durerea acuta pe care o poate provoca un accident minor precum prinderea degetelor intre doua suprafete dure. Cine n-a trecut prin asta macar o data in viata? Stim cu totii cat de dureror poate fi in general si cat de dramatic poate fi pentru copii un astfel de incident.
  • Sistemul de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie prin blocarea usilor sectionale va fereste de musafirii nedoriti, mai numerosi ca alta data din cauza crizei economice.
  • Sistemul de siguranta de tip "safety edge" integrat in usile de garaj sectionale Sistemul presupune instalarea unui senzor de tip balon in muchia inferioara a usii. La detectarea unui obstacol, usa isi va opri imediat coborarea si se va ridica 100 mm.
  • Sistemul de siguranta cu celule fotoelectrice pentru usile sectionale rezidentiale MCA, datorita caruia usa se opreste daca intalneste un obstacol (va protejati si familia, si masina).