Informatii utile

Instalarea corecta a usii de garaj, mai valoroasa decat usa in sine?

Instalarea corecta a usii de garaj, mai valoroasa decat usa in sine?

Cand aveti in vedere achizitia unei usi de garaj sectionale, va ganditi cu siguranta sa obtineti un pret avantajos si sa fie un produs de calitate, astfel incat sa reziste in timp si sa nu va faca probleme de functionare sau din punctul de vedere al sigurantei. De ce mai multe ori insa, importanta montajului este minimizata. Cel mai adesea, omiteti sa va puneti de la inceput intrebarea daca firma furnizoare ofera si servicii de montaj specializat, realizat de echipe acreditate, cu o buna pregatire tehnica.

Dar care este aportul adus de partea de montaj in valoarea generala a usii de garaj?

Oricat de buna ar fi o usa de garaj calitativ, valoarea acesteia se reduce substantial daca nu este instalata corect, o spun chiar specialistii din domeniu.

Calitatea usii se vede in tipul de panou folosit (de ex in functie de grosime), in puterea motorului, precum si in calitatea componentelor sistemului, precum arcuri sau balamale.

Toate acestea isi pierd insa din valoare insa daca usa nu este instalata corespunzator, caz in care produsul poate sa nu fie reglat corect, sa nu izoleze eficient, sa aduca riscuri in ceea ce priveste siguranta in utilizare.

In concluzie, pentru ca oricat de buna ar fi o usa de garaj calitativ, instalarea corecta este si mai valoroasa, aveti in vedere cand va alegeti furnizorul usii sectionale sa beneficiati din partea sa si de un serviciu de montaj corespunzator.

Vezi acum cat costa o usa sectionala fabricata conforme normele UE de siguranta si cu montaj profesionist inclus. Click aici!