Noutati MCA

MCA isi sustine distribuitorii punandu-le la dispozitie o platforma on-line

MCA isi sustine distribuitorii punandu-le la dispozitie o platforma on-line

MCA, cel mai mare producator national de usi sectionale si rulouri pentru ferestre, a lansat o platform online dedicata distribuitorilor.Prin intermediul acestei platforme online MCA intentioneaza sa creasca gradul de satisfactie atat a utilizatorilor finali ale produselor fabricate sub marca MCA, cat si creseterea satisfactiei distibuitorilor MCA cu privire la serviciile si produsele pe care le primesc.

Platforma online MCA usurareaza comunicarea cu distribuitorii, scazand la minim timpul de raspuns la solicitarile acestora. In plus, platforma permite realizarea de oferte complexe, atat pentru TermoStoruri, cat si pentru usile de sectionale industriale sau pentru usile de garaj.

Platforma online MCA include si un sablon de site web pus la dispozitia distribuitorilor. Sablonul este www.rulouri.biz care poate fi personalizat oricarui distribuitor MCA. Pentru a putea beneficia gratuit de accesul la aceasta platforma distribuitorii trebuie sa respecte anumite conditii, iar personalul distribuitorilor MCA trebuie sa urmeze cursuri de pregatire in vanzarea si instalarea produselor MCA.