Stagii de practica la MCA

 

MCA Grup Romania ofera stagii de practica pentru
studenţi şi tineri absolvenţi

MCA Grup Romania, cel mai important producator de uşi de garaj din Europa de Sud-Est, ofera studenţilor de la Transporturi, Arhitectura, Construcţii, Arte plastice şi design ş.a. oportunitatea de a participa la stagii de practica in cadrul companiei, cu posibilitate de angajare ulterioara.  Propunerea MCA vine in intampinarea tinerilor ambiţioşi şi dornici de afirmare care doresc sa işi creasca şansele de a-şi gasi un loc pe piaţa muncii dupa finalizarea studiilor, in contextul in care, in prezent, posibilitaţile de a dobandi experienţa sunt limitate şi greu accesibile.

Studenţii din anii trei şi patru vor putea efectua, in vara anului 2013, stagii de practica in cadrul departamentelor Logistica  (trei locuri), Vanzari (doua locuri), Producţie (3 locuri ), Cercetare-dezvoltare (doua locuri), Marketing (un loc) şi Contabilitate (un loc). La finalizarea perioadei de practica, de trei luni de zile, studenţii vor primi o adeverinţa care sa ateste activitaţile desfaşurate şi competenţele dobandite. Lista finala cu locurile disponibile in companie va fi publicata pe aceasta pagina in luna aprilie.

Trei stagii de practica la departamentul Logistica

MCA intenţioneaza sa recruteze studenţi pasionaţi de procesul logistic, intrucat departamentul Logistica ocupa un loc important in organigrama companiei,  ca urmare a strategiei de dezvoltare a exportului. Mai mult, toate comenzile se realizeaza pe baza de comanda ferma şi nu se produce nimic pe stoc astfel ca, in condiţiile unei producţii de tip unicat, timpul de livrare este un factor important poate fi respectat in condiţiile unei organizari logistice temeinice.

Producatorul de uşi de garaj MCA exporta in ţari precum Franţa, Belgia şi Italia - aflate la distanţe de peste 2.000 km de fabrica de la Popesti Leordeni, langa Bucureşti. Astfel, activitatea de export cu un client stabil devine o problema logistica de optimizare a timpilor de livrare şi a costurilor de transport.

Prin oportunitatea oferita tinerilor studenţi MCA isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea abilitatilor şi competenţelor profesionale ale studentilor din ciclul de licenta, cu scopul de a facilita accesul acestora pe piata fortei de munca dupa absolvirea studiilor.

Scurt istoric MCA

Brandul MCA are in spate peste 15 ani de experienţa, in activitaţile de producţie şi distribuţie fiind angenate in prezent 120 de persoane care au dat dovada de o dorinţa de perfecţionare continua. Compania mai ofera servicii de montaj, consultanţa  tehnica şi service specializat.

Inscrieri practica

Pentru inscrieri la stagiile de practica din cadrul MCA, studenţii şi absolvenţii interesaţi sunt rugaţi sa trimita un CV la adresa hr@mcagrup.ro  cu subiectul “Inscriere la stagiu de practica in cadrul MCA”.


MCA va ureaza mult succes!

©2020 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997