Informatii utile

La MCA se lucreaza cu ruleta elctronica pentru precizie maxima

La MCA se lucreaza cu ruleta elctronica pentru precizie maxima

Pentru ca vrem sa realizam usi durabile si fiabile, de calitate ridicata, folosim, in fabrica MCA Grup de la Jilava, tehnologii avansate si solutii inovative. Un exemplu este introducerea ruletei electronice in circuitul de productie a usilor sectionale. Dimensiunile identice ale panourilor conduc la o usa care se misca usor pe sina de culisare. Miscarea usoara a usii asigura atat o „experienta” placuta pentru utilizatori, cat si o durata de viata mai lunga a produsului.

Mai exact, ruleta electronica are rolul de a „supraveghea” banda pe care se debiteaza panourile de tip sandwich si de a masura cu o precizie milimetrica dimensiunile la care acestea urmeaza sa fie taiate. Utilitatetea ruletei digitale este de neinlocuit daca ne gandim la volumul mare de produse ce se prelucreaza zilnic intr-o astfel de fabrica.

Pot fi debitate in acelasi timp pana la sase panouri sandwich, ceea ce reprezinta o garantie in plus ca usa de garaj ajunge in final sa fie construita din panouri perfect egale.

Usile de garaj sectionale sunt construite din panouri sandwich, din tabla galvanizata si spuma poliuretanica. Toate panourile MCA au o grosime de 40mm, care asigura o izolare termica eficienta.